explorers_RGB

wie zijn ze?

Dames en Heren Explorers, 

 Mogen wij u een hartelijk als ook warm welkom want vanaf hier vertrekt onnoemelijk veel informatie, voor uw gemak op een rijtje gezet en overzichtelijk geordend. toejuichen op deze website! Hopelijk ben je goed getraind, smeer anders wat flexiumgel aan uw klikvinger,

 

kabelbaan 
De pubers die je groep bevolken hebben veel in hun mars. Maar zoals je zelf misschien al merkte durven ze wel eens een grote mond opzetten. Vaak bedekken ze daarmee hun eigen onzekerheid. Een onzekerheid die ontstaat uit de zoektocht naar zichzelf, een ontdekkingsreis die ze op deze leeftijd volop beleven.
Explorers voelen zich op hun best als ze onder vrienden zijn, soms maken ze deel van uit van een vriendengroep, op andere momenten zetten ze zich vooral tegen jou af. Af en toe krijg je ze niet uit hun luie zetel, of hebben ze maar weinig zin om veel woorden aan iets vuil te maken...

img_0066


Een moeilijke leeftijd? Kan zijn. 

Maar vooral een leeftijd op de wip. Ze krijgen elke dag nieuwe mogelijkheden en ze zijn vaak tot veel meer in staat dan ze zelf vermoeden. Je kan erg veel van hen vragen, als je ze zo aanspreekt dat ze zich begrepen voelen. Als explorers eenmaal gemotiveerd zijn en er de beuk inzetten, zijn ze niet meer tegen te houden.
Met een spannende toon in activiteiten daag je explorers uit om er samen op uit trekken, wek je gemakkelijk hun enthousiasme en geef je hen zo de de kans om elkaar op te vangen en hun kwaliteiten te ontplooien.

Voor explorers met pit!